Sta op en wees vrij . ..

uil vs 250 
 

 

 

 

Behandelwijze


Beproefde technieken
Het verloop van een consult is afhankelijk van de informatie die op gang komt en laat zich niet forceren in vaste vormen. In de praktijk kan het zijn dat er spontaan combinaties van de consultvormen ontstaan, die de gang tot bewustwording en transformatie in werking zetten.

Holistische hulpverlening
Als Holistisch Hulpverlener reik ik de op zichzelf staande behandelingen Energetische behandelwijze volgens het One Source Principle (OSP) zoals energie-, integratie- en transformatiebehandeling aan. De genoemde behandelingen combineer ik al dan niet met de beproefde technieken als holistic pulsing, holistische massage en cranio-sacraal.
Hierdoor zal de liefdevolle energie zich in jou gaan verspreiden en maakt dat je steeds meer de onderliggende verbanden van alles gaat zien. Dat je ziekte en genezing kunt zien als een verwerkings-, leer- en groeiproces. Inzicht, acceptatie en liefdevolle aandacht voor het eigen proces werken mee in de groei naar eenheid en een steeds inniger verbonden raken met ons eigen diepste wezen. Hernieuwde levenskracht en bezieling van je denken en doen staan tot je beschikking.

De sleutel
Het begrijpen en ervaren wie we in wezen zijn, de eenheid in onszelf, wordt vaak belemmerd door geconditioneerde denkpatronen en emoties die we in onze persoonlijkheid uitdrukken (wie je denkt dat je bent). Psychologisch gezien kun je je gedrag aanpassen aan je omgeving. Maar de sleutel tot het bewust worden en in harmonie brengen van onze drie-eenheid van geest, ziel en persoonlijkheid is transformatie vanuit je eigen innerlijke liefdeskracht. Het juist denken en handelen zullen daardoor in evenwicht komen waardoor verlichting, groei en bewustwording als vanzelf optreden.

Namasté

 

 

 

 

 

In mijn praktijk in Hoorn gebruik ik verschillende technieken zoals (holistische) massage, holistic pulsing, cranio sacraal, lichaamsgerichte- en gesprekstherapie. Geestelijke en psychologische ondersteuning biedt ik door spirituele behandelwijzen vanuit PsychoSofia