. .........Sta op en wees vrij

uil vs 250 
 

 

 

 

Holistic Pulsing


Wat is Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een bijzondere behandeling met grote diepte-werking in het lichaam en brengt daardoor een gevoel van welbehagen teweeg. Hierdoor komt je lichaam snel tot ontspanning. Er komt weer ruimte in je lijf en je leden. Vrijheid.

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, ongeveer 80%. Vocht is direct gerelateerd aan emoties.  Emoties kunnen ons leven behoorlijk in de war schoppen, doordat ze zich steeds op de voorgrond dringen en het gevoel geven dat dat je wereld is geworden. Je bent uit balans; hoe kom ik terug bij mijn kracht!? Stel je voor dat als jij onaangenaamheden ervaart, dit door de beweging van het Pulsen weer in harmonie wordt gebracht. Door de natuurlijke stroom van het lichaamsvocht, dat zich in al je cellen bevindt, kunnen deze zich weer ontspannen, herstellen en weer lichtenergie opnemen. Vitaliteit wordt gestimuleerd op een heel zachte, vriendelijke manier.

Het pulsen gaat als volgt:
Terwijl jij met gemakkelijke loszittende kleding op de massage tafel ligt, leg ik mijn handen aan weerskanten op het bekken en breng je lichaam in een wiegende beweging. In een ononderbroken ritme zal ik zo van het bekken naar de benen, romp, armen, hoofd, of in een andere volgorde jou lichaam pulsen. Ik zal je vragen om dieper  en voller adem te halen en aan te geven wanneer je iets niet prettig vind of juist wel. Pulsen kan ook aan een klein teentje, je vinger of je neus. Eigenlijk kan ik maar één ding zeggen: ervaar eens de weldaad van een behandeling!

Basispijlers van Holistic pulsing zijn: Gewaarworden, accepteren en vrijlaten.


Holistic Pulsing kan hartverwarmend en ondersteunend zijn:

  • Als je lichamelijke klachten hebt, verkramping,rug-, spier- en hoofdpijn, vermoeidheid, chronische vermoeidheid, e.d.
  • Als je merkt dat je slecht in jezelf tot rust kunt komen, je steeds aan het  piekeren ben en je lamlendig voelt.
  • Je wilt inzicht verwerven, jezelf accepteren, vrij zijn (vrij voelen van binnen).
  • Je gaat door een intense periode in je leven en wilt ondersteuning.
  • Na herstel van een operatie.
  • Gewoon omdat je het heerlijk vind.

Holistic Pulsing heeft een reinigende werking en zorgt tijdens een vasten/ reinigingskuur voor het sneller afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam.